Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@01:41:26 GMT

هادی حجازی‌فر از دلبری عروسک ها می گوید!

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۹۰۱۳

هادی حجازی‌فر از دلبری عروسک ها می گوید!

«هادی حجازی‌فر» این روزها جدا از کارنامه‌ی درخشانش در عرصه‌ی بازیگری به عنوان خالق اثر ماندگار «موقعیت مهدی» با درخششی که در جشنواره فیلم فجر داشت و تقدیر و تشکری که ارگان‌های مختلف بابت این اثر درخشان ملی از او داشتند به یکباره در کارنامه‌ی تاریخ سینمای ما صاحب جایگاهی قابل اعتبار شد. او که بارها ثابت کرده است در ژانرهای مختلف توانمندی‌های بسیاری در مقام بازیگر دارد به عنوان دبیر جشنواره تئاتر عروسکی حالا به خاستگاه همیشگی‌اش(تئاتر) ادای دین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی حجازی‌فر بازیگر، فیلم‌نامه‌نویس، کارگردان و دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران در پاسخ به  خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا و این  سوال که چرا در برنامه‌های تلویزیونی آثار موفق و کاراکترهای برندی را تولید می‌کنیم اما در عرصه‌ی نمایش‌های عروسکی آنقدر که باید موفق عمل نکرده‌ایم گفت: طبعا مدیوم تلویزیون مدیوم گسترده‌تری است و با عامه‌ی مردم ارتباط دارد اما در کل باید امکان اجرا برای کارهای عروسکی وجود داشته باشد که متاسفانه خیلی ندارد. این واقعیتی است که عروسک کابوس‌‌ها را تبدیل به رویا می‌کند. اگر نگاه کنید متوجه می‌شوید که مخاطبین عروسک فقط کودکان نیستند بلکه خانواده‌ها هستند به همین دلیل است که نسلی به حیاتش ادامه می‌دهد. ما در تلاشیم که برای جشنواره هم این پایه را ایجاد کنیم و کارهای خوبی برای اجرا داشته باشیم. البته این را هم بگویم که بخش عمده‌ای از کار ما به بعد از جشنواره و حمایت از کارهای خوب اختصاص خواهد داشت.

او با اشاره به سابقه‌ای که کشور ما در بحث عروسک دارد و در نظر گرفتن سالنی مجزا برای اجراهای نمایش‌های عروسکی اضافه کرد: در حال رایزنی با مدیران مرکز و معاونت هنری هستیم برای اینکه بتوانیم یک سالن از مجموعه‌ی تئاترشهر را به کمک برادرم آقای طاهری به نمایش عروسکی اختصاص بدهیم. هدف و امیدم این است که در این جشنواره به صاحبان سالن‌ها و مدیران جشنواره ثابت کنیم که نمایش عروسکی این پتانسیل‌ را دارد.

حجازی‌فر در خصوص استفاده از پتانسیل نمایش‌های عروسکی و عروسک‌ها برای نقدهای اجتماعی گفت: در بحث مدیا عروسک فرق می‌کند. عروسک‌هایی که اجرا می‌روند در سالن‌های نمایشی بیشتر به زیباشناسی ما چه در مقام کودک چه بزرگسال اضافه می‌کنند. من فکر می‌کنم که این چیزی کم از نقد اجتماعی ندار‌د هرچند در دل خودش این موضوعات را هم دارد و اینطور نیست که در یک جهان انتزاعی زندگی کنند.

او ادامه داد: در سه چهار سال اخیر به دلیل کرونا وقفه‌ی بدی در بحث تولید نمایش‌های عروسکی داشته‌ایم. طبیعتا وقتی تولید وجود داشته باشد مخاطبین گونه‌های مختلف هم به وجود می‌آید و آن چیزی که شما به آن اشاره کردید می‌تواند زیر چتر حمایتی و پوششی کارهای عروسکی در بیاید.‌

خبرنگار: تبسم کشاورز

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تئاتر سینما نمایش عروسکی هنرهای نمایشی هادی حجازی فر تئاترشهر کرونا موقعیت مهدی نوزدهمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران نمایش های عروسکی حجازی فر ی نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «آبی‌گونه» به نویسندگی و کارگردانی کاوه مهدوی از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، از ۲۳ فروردین تا ۳۰ اردیبهشت در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

مهدوی که در بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر رضوی موفق به کسب رتبه شده است، درباره موضوع نمایش «آبی‌گونه» گفت: این نمایش به جریان زندگی پسری می‌پردازد که برای دیدن بازی فوتبال تیم محبوبش از مشهد به تهران سفر می‌کند.

وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر رضوی با جشنواره‌های موضوع محور دیگر تفاوت دارد، ویژگی این رویداد را استمرار در برگزاری آن دانست.

نویسنده و کارگردان نمایش «آبی گونه» با اشاره به تغییر رویکرد جشنواره تئاتر رضوی برای حذف بخش رقابتی و تمرکز بر اجراهای عموم گروه‌ها در شهر خود، تاکید کرد: در گذشته رقابتی بودن جشنواره، گروه‌ها را در ارایه اثر برای جشنواره ترغیب می‌کرد در حالی که در رویکرد جدید، «مخاطب مردمی» و اجرای عموم اولویت بیشتری پیدا کرده است و باید اثر را به نحوی تولید کنیم که مخاطبان مردمی جذب آن شوند که این نکته مثبتی است.

مهدوی در پایان سخنان خود با بیان اینکه توجه به سلیقه و نیاز مخاطب عام در تولید اثر موضوع هوشمندانه‌ای بود که در جشنواره امسال لحاظ شده است، تصریح کرد: اگر موضوع حمایت از اجراهای عمومی گروه‌های نمایشی به این شیوه استمرار پیدا کند، بحث مخاطب‌محوری و توجه به مخاطب مردمی در تولید اثر نیز بیش از پیش محقق خواهد شد چرا که گروه باید تمام جوانب را برای تحمل و رغبت و جذب مخاطب عام در طول ایام اجرای اثر بسنجد که این مهم ظرافت کار را نیز ارتقا می‌دهد.

عکس از رضا معطریان است.

کد خبر 6095137 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • ۱۰ هنرمند فعال نمایش عروسکی تقدیر می‌شوند